Gun uzelf een butler

Hoe het werkt

De hospitality service die uw wooncomplex of bedrijfsgebouw nóg comfortabeler maakt!

Maak uw gebouw of bedrijf nog aantrekkelijker

Wonen en werken wordt nóg fijner in een gebouw met Butler Point. Want Butler Point is een hospitality service voor wooncomplexen en bedrijfsgebouwen met als doel: persoonlijke ontzorging. Butler Point neemt de gebruikers van uw pand (bewoners of medewerkers) taken uit handen waar zij zelf geen tijd voor hebben (of plezier aan beleven) maar die toch moeten gebeuren. En het mooie is: (bijna) alles kan, maar niets moet.

Was, stoom & strijkgoed

Verhuisservice

Kleding reparatie

Schoenmaker

Fietsreparatie

Autowassen

Bloemen

Klussen

Taarten

Massage

Groepslessen

Personal trainer

Chauffeur

Huishoudelijke hulp

Pakketjes

Lunch/Maaltijden

Kerstbomen

En meer

Voor wie?

Butler Point is een service die gebouweigenaren, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, VvE’s en bedrijven kunnen inzetten om het verblijf in hun gebouw nóg aantrekkelijker te maken voor alle gebruikers. Het pand krijgt een vast aanspreekpunt aan wie taken kunnen worden uitbesteed zoals kleding reinigen en strijken, autowassen, bloemen bestellen, een masseur of personal trainer inschakelen en nog veel meer. De service wordt betaald door de opdrachtgever, de individuele diensten door de afnemer: de bewoner of medewerker.

Hoe werkt het

Butler Point onderzoekt eerst de behoeften en wensen van de gebruikers van uw gebouw. Samen met de opdrachtgever wordt de reikwijdte van de dienstverlening vastgesteld.

Uw gebouw krijgt een Butler Point, een plek waar een ‘butler’ op vaste tijden aanwezig is als aanspreekpunt, om taken te verrichten en om bestellingen af te handelen.

Gebruikers krijgen toegang tot de Butler Point website. Met een paar muisklikken kunnen producten en diensten worden besteld. Het proces van levering en uitvoering regelen wij van A tot Z.

Alle diensten worden uitgezet bij zorgvuldig geselecteerde lokale leveranciers die voldoen aan de hoge kwaliteit die Butler Point in het vaandel draagt.

In overleg met opdrachtgever, bewoners of medewerkers organiseert Butler Point events die bijdragen aan het community-gevoel in uw gebouw: BBQ’s, lezingen, workshops, etc.

Het hospitality-concept van Butler Point kan worden afgestemd op uw huisstijl. Deze co-branding straalt af op uw merk en versterkt uw positionering en concurrentiepositie.

De Zalmhaven

De Zalmhaven is gelegen in het centrum van Rotterdam, Rotterdammers staan over het algemeen bekend als harde werkers die gewend zijn om de schouders eronder te zetten. Butler point maakt het leven van de bewoners een stuk aangenamer.

Valley

Valley is een nieuwe vorm van stadsleven waar zowel een stedelijke als een natuurlijke omgeving samenkomen. Butler Point brengt het gemak naar deze unieke omgeving.

Zeezicht

De ultieme woonbeleving met het adembenemende uitzicht van Scheveningen en de beschikbaarheid van de diensten van Butler Point.

Toren van Oud

Vanaf 2020 neemt Butler Point bij de bewoners van deze 38 short stay appartement vele taken uit handen.

Gortercomplex

Het Gortercomplex in Leiden is in 2020 opgeleverd, de bewoners van dit complex hebben sindsdien het gemak om gebruik te maken van de diensten van Butler Point.

De Hooch

In het eerste kwartaal van 2022 wordt het luxe appartementencomplex De Hooch in Amsterdam opgeleverd. De bewoners kunnen gelijk gebruik maken van de diensten van Butler Point.

De Parkwachter

De Parkwachter is een kleinschalig gebouw met enkel 43 luxe koopappartementen. Maar ook hier in het prachtige Leidsche Rijn centrum werkt Butler Point binnenkort de to-do lijstjes af van bewoners.

De Stadhouders

Een bijzonder nieuwbouwproject in Den Haag met ruimte voor 280 appartementen. Stuk voor stuk biedt Butler Point de luxe en de ontspanning van thuis zijn.

Haegh

Aan de Scheveningseweg is het wonen in deze 143 appartementen nóg comfortabeler met Butler Point.

Finest of Ockenburgh

Butler Point verhoogt bij deze 51 appartementen de klantwaarde, woonbeleving en daarmee de verhuurbaarheid van dit complex.

Engelendaal

Butler Point bezorgt bij de bewoners van deze 104 appartementen het gevoel van ontspanning.

Hyde Park

Een nieuwe woonwijk wordt in 2022 gerealiseerd voor Starters, Young Professionals, Empty Nesters en Gezinnen met de voordelen van Butler Point.

Probeer het eens uit!

Butler Point is een service van Do Company voor de zakelijke markt. Neem contact op met Carlijn via onderstaand telefoonnummer om de samenwerking en mogelijkheden voor uw gebouw of bedrijf te bespreken.

Carlijn Oosthoek

Carlijn Oosthoek

+31 6 22 70 88 85

+31 10 418 77 12 Mail ons
Site by Alsjeblaft!